Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od zborova do Kawasaki 3P-a

Dani Zapruđa približavaju se kraju, danas kulturni sadržaji, a u subotu i nedjelju rock koncerti

Zapruđe uživo
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/5
16.05.2014.
u 08:00

U subotu i nedjelju u jutarnjim satima program je posvećen najmlađima koji će moći uživati u pjesmama zborova, a u subotu od 10 sati posjetitelji će moć besplatno preuzeti Radost, prvi književni časopis za djecu

Dani Zapruđa približavaju se kraju i svojoj uobičajenoj završnici već 15. godinu velikim rock-koncertima. I dok je na izmaku Tjedan kulture te posjetitelji još samo danas mogu pogledati neki od filmova ili izložbu u Hrvatskom domu Zapruđe na Meštrovićevu trgu 1g, u subotu i nedjelju očekuju nas cjelodnevni nastupi glazbenika na pozornici na istom trgu.

Najveća zabava očekuje se u nedjelju od 20.30 do 23 sata kada će nastupati Edo Maajka & Frenkie te Kawasaki 3P, čijim će se nastupima i zaključiti još jedan kulturno-glazbeni tjedan Zapruđa. No, zabave neće nedostajati ni tijekom dana, a osim odraslih koji će moći uživati u nastupima raznih izvođača od 15 sati, jutra su rezervirana za najmlađe.

U subotu dječji program počinje od 10 sati nastupima dječjih zborova Zapruđe i Pahuljice uz plesne korake Medvjedića, Malih sirena i drugih plesnih klubova. Od 10 sati posjetitelji će moći od hostesa besplatno preuzeti i Radost, prvi književni časopis za djecu koji izlazi već 63 godine, a od kolovoza prošle godine izlazi iz Večernjakove radionice. Dječji program održat će se i u nedjelju od 10.15 do 13 sati. Više o događaju možete pronaći na Danima Zapruđa.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije