Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sajam

Dani meda grada Zagreba na Trgu bana Jelačića

pčele (1)
Goran Stanzl/PIXSELL
04.10.2010.
u 15:38

Na više od 50 štandova posjetitelji će moći razgledati i kušati razne slatke i gorke, a prije svega zdrave pčelinje proizvode, od meda, propolisa te sličnih pripravaka.

I ove jeseni zagrebački pčelari i njihovi gosti iz drugih županija predstavit će svoje proizvode na Danima meda grada Zagreba na Trgu bana Josipa Jelačića od 15. do 17. listopada.

Na više od 50 štandova posjetitelji će moći razgledati i kušati razne slatke i gorke, a prije svega zdrave pčelinje proizvode, od meda, propolisa te sličnih pripravaka. Svi zainteresirani na infopultu dobit će odgovore na pitanja o pčelama, pčelarstvu, skupljanju meda i slično od dr. sc. Donatelle Verbanac i prim. mr. sc. Josipa Lončara.

Također, posjetitelji će imati priliku kupiti ili se pretplatiti na list Hrvatska pčela, koji sljedeće godine slavi 130 godina kontinuiranog izlaženja. Sajam organizira Hrvatski pčelarski savez, koji broji 118 udruga, a svečano otvorenje Dana meda najavljeno je za 10 sati.

Komentara 3

CE
cericzel
17:41 04.10.2010.

Ovo vrijedi posjetiti.

OB
-obrisani-
20:27 04.10.2010.

med... i dani meda :-) ... bas bi mi pasalo malo meda

GR
grso30
17:57 07.12.2017.

Domaci med 100% prirodni med, propolis mozete kupiti ovdje: www.opg-grgic.hr

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije