Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
akcija

Dan otvorenih srca u Zakladi Ana Rukavina

ana rukavina
''
27.11.2012.
u 07:00

Danu otvorenih srca pridružit će se dugogodišnji prijatelji i donori Zaklade Ana Rukavina te stručnjaci iz registra i banke krvi iz pupkovine

Zaklada Ana Rukavina obilježila je u ponedjeljak šestu godišnjicu od smrti Ane Rukavine, a u utorak od 10 do 20 sati zaklada organizira Dan otvorenih srca u svojim prostorijama u Ulici kneza Mislava 10/1.

Danu otvorenih srca pridružit će se dugogodišnji prijatelji i donori Zaklade Ana Rukavina te stručnjaci iz registra i banke krvi iz pupkovine. U registar će se moći upisati sve zdrave osobe od 18 do 40 godina, a dosad je Hrvatska u svjetski registar prijavila 28.770 potencijalnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica i 1970 doza krvi iz pupkovine.

>>Zaklada A. Rukavina poziva donore matičnih stanica

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije