Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Informacijska tehnologija

Đaci OŠ Horvati dobili “učionicu budućnosti” s 30 tableta

ucionica
Davor Puklavec/PIXSELL
02.04.2016.
u 09:00

Uz tablete, učionicu su nadogradili centralnim računalom za nastavnika i pametnom interaktivnom pločom

Ukupno 300 učenika OŠ Horvati moći će se koristiti “Učionicom budućnosti”, koja je danas otvorena u školi.

Jednu su prostoriju nadogradili s 30 tableta, centralnim računalom za nastavnika i pametnom interaktivnom pločom osjetljivom na dodir. OŠ Horvati prva je osnovna škola u Zagrebu koja će imati mogućnost interaktivnog učenja uz podršku najnovijih informacijskih tehnologija. Uz ovu, pametnu učionicu ima i IX. gimnazija u Zagrebu, ali i Osnovna škola Kamešnica u Otoku, Gimnazija Frana Galovića iz Koprivnice i II. osnovna škola u Bjelovaru, Osnovna škola Antuna i Stjepana Radića u Gunji te Osnovna škola Popovača.

Komentara 3

LR
ludjacki_razuman
19:21 02.04.2016.

Razred po razred u 21. stoljeće...

DU
Deleted user
10:35 04.04.2016.

Zamislite, moja majka je tu završila osnovnu školu prije 70 godina, ja prije 46 godina, koliko je stara ta kuća! Trebala je biti rušena još u vrijeme komunizma, ali su je stalno krpali! A sada nakon tolikih godina opet gledam Osnovnu školu, staru kao kula Babilonska sa tablet-pc? Zapravo, ne znam uopće dali je pogodna za toliki broj učenika, na jedinom katu što ga ima, sa 4 razreda i dole sa 4 razreda! Mislim da ne može zadovoljavati osnovnim uvjetima za sigurnost djece? Zašto se do danas nisu napravila tih 8 učionica, ponovo, ne znam, ali da je nesigurna za učenike, to je sigurno! Najbolja mi je dvorana za fiskulturu, veličine pola košarkaškog igrališta sa dva stupa u sred dvorane! ha, ha, ha! I mi imamo Hrvatsku, Banditića, Bernardiće i tzv. elitu grada! Ma znate kaj mi imamo. . . . .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije