Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jastrebarsko

Đaci dobili stijenu za penjanje, vježbati mogu i drugi Jaskanci

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OŠ Ljubo Babić
29.11.2016.
u 11:26

Inicijator projekta nazvanoga “Preko stijena do zvijezda” učitelj je tjelesne i zdravstvene kulture Ratko Stojković

Učenici Osnovne škole Ljube Babića u Jastrebarskom dobili su priliku vježbati kroz novu sportsku aktivnost u tom gradu – penjanje po umjetnoj stijeni.

Inicijator projekta nazvanoga “Preko stijena do zvijezda” učitelj je tjelesne i zdravstvene kulture Ratko Stojković, a postavljena je zahvaljujući suradnji Hrvatskog planinarskog društva Jastrebarsko, Hrvatskog olimpijskog odbora, Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije, Osnovne škole Ljube Babića te gradske Sportske zajednice.

Cilj je projekta unaprijediti motoričke i funkcionalne sposobnosti učenika, kao i nastavne i izvannastavne aktivnosti u školi, a planinarsko društvo Jastrebarsko svojim će članovima tako ponuditi i novu mogućnost rekreacije koja će im pomoći u pripremama za pohode na gorja.

I građanima Jastrebarskog omogućit će se da se bave novom i neuobičajenom aktivnosti, i to kao sportom ili samo rekreacijom. Učitelji tjelesne i zdravstvene kulture već su počeli upoznavati učenike sa sportskim penjanjem, a reakcije su, kako doznajemo, odlične.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije