Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjećanje

Cvijeće i svijeće na grobovima pjesnika u povodu Svih svetih

grob
Marko Lukunic/PIXSELL
31.10.2012.
u 09:11

Grobove pjesnika u povodu blagdana Svih svetih cvijećem je ukrasila udruga Ljubičica u suradnji s Gradskim uredom za poljoprivredu

Na Gradskom groblju Mirogoj zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, u društvu s predstavnicima Udruge cvjećara grada Zagreba Ljubičica, zapalit će svijeće na grobovima znamenitih hrvatskih pjesnika – Tina Ujevića, Dobriše Cesarića, Dragutina Domjanića i Petra Preradovića te Friedricha Miroslava Singera, učitelja mačevanja i tjelovježbe, prvog Zagrepčanina pokopanog na Mirogoju.

Grobove je u povodu blagdana Svih svetih cvijećem ukrasila udruga Ljubičica u suradnji s Gradskim uredom za poljoprivredu.

Ključne riječi

Komentara 1

VE
Vexans
10:11 31.10.2012.

Vrlo lijepo!No molim g.gradonačelnika da posjeti grob AB Šimića i njegove braće! Grob je devastiran,udubljen u zemlju i zapušten.Tužno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije