Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Performans učenika

Crvenkapica širila blagdanski duh i dijelila bombone

Performans Crvenkapica
Foto: Jakov Novak
1/2
31.12.2013.
u 09:19

“Lupus in fabula” performans je 15-godišnjeg fotografa i učenika Obrtničke škole Dražena Komara

Slučajni prolaznici jučer su na Trgu bana Jelačića u čudu gledali Crvenkapicu kako je dijelila bombone. Naime, “Lupus in fabula” performans je 15-godišnjeg fotografa i učenika Obrtničke škole Dražena Komara.

– Gledam na grad kao na šumu u kojoj je čovjek sve više čovjeku vuk, pa sam htio Crvenkapicom podsjetiti ljude na dobrotu i nakon blagdana – kaže Komara.

>>Jelena otkrila zašto je mjesec dana stajala i šutjela na trgu

Komentara 3

ĆA
ćaćaća
10:30 31.12.2013.

širila samo duh ?

Avatar ludi kekec
ludi kekec
17:33 02.01.2014.

a po čemu su ljudi trebali zaključiti da je ona crvenkapica? po tome što nije imala crvenu kapuljaču? tuga od "performansa"

CB
conan barbarin
10:39 31.12.2013.

...a gdje joj je kapica?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije