Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kreativne radionice

Crtaj, recitiraj i pijuckaj srijedom i četvrtkom u Muzeju grada Zagreba

Zagreb: Stan slikarice Cate Dujšin Ribar
Sandra Simunovic/PIXSELL
23.10.2023.
u 12:36

Tijekom izložbe Catino 20. stoljeće djelatnici Muzeja hgrada Zagreb osmilsili su zanimljive popratne sadržaje

Opuštanje uz umjetnost i čašu dobre kapljice nakon radnog dana zvuči Vam kao sjajna ideja?  Tom su se idejom vodili u Muzeju grada Zagreba prilikom organiziracije kreativnih radionica tijekom izložbe Catino 20. stoljeće.

Izložba posvećena životu i stvaralaštvu Cate Dujšin Ribar, iznimne žene, slikarice i pjesnikinje, sjajna je prilika za kreativna druženja, crtanje, poeziju i uživanje u čaši dobrog vina. Izložba se može razgledati uz vodstvo autorice, kustosice Vesne Vukelić Horvatić, a zainteresirani potom mogu sudjelovati u kreativnim radionicama "Crtaj i pijuckaj!". 

Održat će se srijedom, 8. i 29. studenoga od 18 do 20 sati, uz vodstvo likovne pedagoginje Romane Nikolić. Četvrtkom navečer, 26. listopada i 16. studenog također od 18 do 20 sati  u planu su radionice "Recitiraj i pijuckaj!", a vodi ih nagrađivana književnica i pjesnikinja Olja Savičević Ivančević. Svaki polaznik uživat će i u čaši dobrog vina. Cijena radionice je sedam eura, a prijaviti se možete na mail muzejske pedagoginje MGZ-a Marije Sabolić, na mail msabolic@mgz.hr, ili telefonom na broj 01/ 4851 361.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije