Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razočarani župljani

Crkve na Savici opet nema u GUP-u

29.06.2019.
u 23:27

Pokrenuli su i postupak kojim traže da park Trnjanska Savica nosi naziv blaženika

Gradu su prije dvije godine, za javne rasprave o izmjenama i dopunama Generalnog urbanističkog plana, uputili prijedlog za prenamjenu dijela prostora između Ulice Prisavlje i rijeke Save kako bi se ondje mogla sagraditi crkva koju čekaju dva desetljeća.

Odgovor Župa bl. Alojzija Stepinca, Mjesni odbor Trnjanska Savica te Vijeće gradske četvrti Trnje nisu dobili niti je novi GUP tada donesen, a sad će se glasati o novim izmjenama ne bi li se progurao projekt “Grad u gradu”.

No, u tom nacrtu prijedloga crkve na Savici nema “ni u talonu”. Ražalostilo je to tamošnje župljane, koji su Gradu ponovno pisali i tražili da se odredi mjesto za crkvu. Pokrenuli su i postupak kojim traže da park Trnjanska Savica nosi naziv blaženika.

Ključne riječi

Komentara 7

GV
golub Vaso
05:33 30.06.2019.

ovi bi da hrvatska bude njihova talibanija

SA
sani1
19:02 30.06.2019.

Pa što ih nije već previše?

Avatar Dumen
Dumen
14:50 30.06.2019.

U EU fali 200 džamija za migrante i Saudijska Arabija je spremna financirati izgradnju istih u njemačkoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije