Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpuno besplatno

Craft Beer Festival u Klubu Gastronomada počinje u petak

pivo
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
30.03.2016.
u 13:00

U prostorijama u Jurišićevoj organiziraju degustacije, ali i predavanja i seminare kako bi etablirali kraft u svijetu turizma

Klub Gastronomada organizira Craft Beer Festival u svojim prostorijama - Jurišićeva 1/I. 

Festival počinje u petak u 10 sati i traje do nedjelje. Program će se odvijati u prostorijama Gastronomada i Europskog doma, dok će izložba i prezentacija pivara i craftera biti upriličena u dvorani Bruxelles s pogledom na glavni trg. Uz kraftere sa svojim pivama, tamo će se održavati i dio panel programa. U manjoj će pak dvorani (Strasbourg), nizovi predavanja i stručnih seminara biti usmjereni prema raznim poslovnim kategorijama značajnim za etabliranje kraft-a u svijetu turizma.

Klub Gastronomada biti će pak mjesto gdje će se spajati tematike hrane i kraft piva. Prostor za degustacije, kreativne rasprave i trenutne inspiracije kuhara, pivara, gurmana i gastronoma. Predavanja, panele i gastro radionice će voditi Gastronomad Rene Bakalović, pivski sommellier Milan Peh, glavni glasnogovornik kraft pivarstva u Hrvatskoj Domagoj Jakopović Ribafish, gosti-predavači iz Europske Udruge pivara, te sami kraft pivari iz Hrvatske i inozemstva…

Ulaz je besplatan no neka predavanja imaju limitiran broj mjesta te je potrebno na vrijeme prijaviti se na http://www.gastronomadi.hr/craftfestival/.

Komentara 1

NK
notorna_komunjara
14:52 30.03.2016.

okupilo se respektabilno društvo mlatimudana,neradnika i niškoristi...pazi zanimanja bogati dragog: "pivski someljer" i "glasnogovornik kraft pivarstva"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije