Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odluka skupštine

Čoviću novi četverogodišnji mandat na čelu ZG Holdinga

'04.05.2011., Cirilometodska 5,  Zagreb - Izvanredna sjednica Gradske skupstine. Rasprava o cijeni djecjih vrtica u gradu Zagrebu. Ivo Covic.  Photo: Boris Scitar/PIXSELL'
Boris Ščitar/VLM
09.08.2012.
u 11:01

Predsjedavajući skupštine Zvane Brumnić (SDP) naglasio je da su svi članovi skupštine ovom odlukom pokazali visoku razinu odgovornosti te dali veliki doprinos izbjegavanju krize upravljanja Holdingom

Na sjednici skupštine Zagrebačkog holdinga Ivo Čović jednoglasnom odlukom članova skupštine, a na temelju zaključka Gradske skupštine, dobio je novi četverogodišnji mandat za mjesto predsjednika uprave Zagrebačkog holdinga.

Predsjedavajući skupštine Zvane Brumnić (SDP) naglasio je da su svi članovi skupštine ovom odlukom pokazali visoku razinu odgovornosti te dali veliki doprinos izbjegavanju krize upravljanja Holdingom.

Ivo Čović naglasio je da je svjestan goleme odgovornosti i opravdanih očekivanja građana Zagreba te da će uprava s njim na čelu u novom mandatu okončati proces restrukturiranja tvrtke, nastaviti s racionalizacijom poslovanja te unapređivanja kvalitete usluga Holdinga.

Ključne riječi

Komentara 22

SI
silversurfer22
11:15 09.08.2012.

..e sad smo stvarno gotovi...

HE
Hedgehog
11:37 09.08.2012.

Drago mi je što je strai / novi predsjednik uprave mandat dobio ponovo na temelju rezultata rada, jasnih i razrađenih planova rada, kvalitetno provedene reorganizacije svih podružnica, unapređenja položaja struke unutar holdinga, rješavanja brojnih kriminalnih radnji koje su prijavljene osobno njemu i ostalim ekonomsko / tehničko / pravnim planovima . Drago mi je što ovoga puta nije pobijedila politička podobnost i poslušnost, poltronstvo, neznanje, nekompetencija, dvoličnost, laž i nestručnost. Drago mi je što će isti tim nastaviti istim smjerom i istom brzinom donošenja odluka te da će i nadalje ostvarivati odlične ekonomske rezultate, a sve na zadovoljstvo zaposlenika ZGH-a i građana Grada Zagreba. Čestitam i svim drugim poslušnicima i visoko pozicioniranim direktorima koji će na ovaj način moći ostati na svojim pozicijama stečenim odanim radom u CK SKH, UDBi i Službi Državne bezbednosti. Drugarski pozdrav !

DU
Deleted user
11:14 09.08.2012.

Čović je odveo ZG Holding u teške gubitke, a da se ne govori da su tijekom njegovog mandata krenuli čak u sferu stanogradnje - ulupavši milijune i milijune kn iz džepova građana u promašeni stambeni kompleks Sopnica na kraju grada gdje su napravili miks socijalnih i komerc. stanova. Ključeve soc. stanova su podijelili i romskim obiteljima, dalje sve znate i to onda nalikuje onim vicevima o vrijednostima nekretnina kad je jednom susjed odvjetnik, a drugom susjed Rom. I on ima CD tablice, usprskos svemu i smatran je Milanovićevim pouzdanikom. Zaboga, od roden kraj šefa partija Sinj! I sad se čovjek pita što se protivi zdravom razumu. E pa vjerojatno se gotovina nosi u kuferićima na vrata stana i zato je on i dalje idealan kadar za ZG Holding. Što su rekli zlobnici kad su esdipi aterirali na vlast - e sad će upravljati RH nalik ZG Holdingom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije