Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za višestambene objekte

Čistoća predstavnicima stanara uputila novi poziv za dodjelu dodatnih spremnika za otpad

Zagreb: Prepune kante smeća čekaju odvoz komunalaca
Josip Regovic/PIXSELL
08.08.2022.
u 14:28

Uvjet je da se spremnici za odvojeno prikupljanje moraju nalaziti na obračunskom mjestu kod korisnika usluge te da na dan odvoza budu dostupni za pražnjenje

Zagrebačka Čistoća uputila je danas novi poziv predstavnicima stanara višestambenih objekata na području grada Zagreba, svima onima koji imaju potrebu za dodatnim spremnicima za odvajanje komunalnog otpada ili spremnicima od 1100 litara za odvojeno prikupljanje otpadne plastične i metalne ambalaže, papirnate ambalaže te biootpada.

Uvjet je da se spremnici za odvojeno prikupljanje moraju nalaziti na obračunskom mjestu kod korisnika usluge te da na dan odvoza budu dostupni za pražnjenje.

Predstavnici stanara zamolbu za spremnikom mogu poslati na adresu Zagrebački holding d.o.o. podružnica Čistoća, Radnička cesta 82, 10 000 Zagreb, putem maila: cistoca©zgh.hr ili pozivnog centra na broju: 072 500 400.

Prilikom apliciranja za spremnike, predstavnicima stanara se savjetuje da razmotre i dosadašnje volumene spremnika za odvojeno prikupljanje otpadne plastike, papira i biootpada, kako bi svi spremnici za odvojeno odlaganje reciklabilnog otpada bili volumenom usklađeni potrebama stanara.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
15:39 11.08.2022.

Hm, eh baš me zanima tko će preuzeti odgovornost za iznošenje i unošenje spremnika kod ekipice, koja je znamo kako došla do stanova u središtu grada? Vidimo na što liče te zgrade, što govori o kulturi stanara i stanovanja.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije