Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od 14. lipnja

CirkoBalkana stiže u Močvaru: Okušajte se na letećem trapezu ili u hodanju po užetu

Cirkobalkana
Cirkorama
09.06.2023.
u 10:00

Osmodnevno događanje okupit će ljubitelje cirkuske umjetnosti i dočarati im raznolikost i potencijale zračnih tehnika

Akrobacije u zraku lajtmotiv su 11. festivala suvremenog cirkusa CirkoBalkana koji ove godine ima i podnaslov Monodisciplina. Stoga je prvi put otkako se održava dio programa posvećen isključivo jednoj tehnici.

Osmodnevno događanje, koje počinje 14. lipnja, u prostorima Močvare okupit će ljubitelje cirkuske umjetnosti i dočarati im raznolikost i potencijale zračnih tehnika. Svojim će se izvedbama, osim domaćih autora i autorica, predstaviti i gosti iz Francuske, Španjolske, Italije, Švicarske, Srbije i Meksika.

Možete se pridružiti i radionicama te se okušati na letećem trapezu francuske cirkuske škole Turbul ili hodanju po opuštenom užetu. Detalji su na Facebooku CirkoBalkane. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije