Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obnova dvorana i prostora

CineStar preuzeo multipleks u Centru Kaptol

Zatvoreni Cineplexx Centrar Kaptol
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
16.03.2016.
u 15:37

Centar Zagreba uskoro dobiva potpuno novi koncept digitaliziranih kino dvorana

Blitz-CineStar je preuzeo upravljanje multipleksom u Centru Kaptol u kojem se donedavno nalazio Cineplexx, a najavljena je kompletna obnova ulaznog prostora i čekaonice.

Novi multiplex raspolagat će s ukupno pet digitaliziranih dvorana.

Iz CineStara poručuju kako će njihovo kino u Centru značajno obogatiti kulturno-zabavni život u samom centru grada, a zbog brojnih i raznovrsnih sadržaja vjeruju da će postati i jedno od omiljenijih okupljališta građana. 

''Bar koji će se nalaziti na samom ulazu u kino kompleks zamišljen je kao prolaz u drugu stvarnost. Prostor će nas poput zastora u kazalištu uvoditi i otkrivati svijet u kojem su mašta, individualnost, izričaj i emocije osnovni pokretači. Upravo to nama kao dizajnerima interijera, koji će ovom prostoru izvanrednih proporcija udahnuti novi život, daje slobodu promišljanja kakvu je teško susresti kod drugih projekata, a što će ovaj prostor u konačnici učiniti potpuno jedinstvenim mjestom'', istaknuo je Dean Franić iz dizajnerskog dvojca Franić-Šekoranja koji radi na ovom projektu.

Komentara 1

BA
bakariba
19:28 16.03.2016.

da,da bit ce zanimljivo ,moš mislit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije