Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Cilj Večernjakove biciklijade ove godine na Bundeku

Od fontana do jezera vozi se obilazno
12. svibnja 2015. u 12:45 0 komentara 4753 prikaza
Večernjakova biciklijada 2015.
Foto: infografika
Pogledajte galeriju 1/2

U subotu 30. svibnja, dan uoči proslave Dana grada Zagreba, Zagrepčanima biciklistima tradicionalno je rezerviran za Večernjakovu biciklijadu, koja se ove godine vozi 33. put.

Ove će se godine centralno događanje odvijati na jezeru Bundek, gdje će posjetitelje dočekati i razne kreacije od cvijeća pripremljene za 50. Floraart. Starta se u 11 sati na istočnom parkiralištu Nacionalne sveučilišne knjižnice, koje gleda na fontane. Potom se kreće na jug Hrvatskom bratskom zajednicom i polukružno se okreće kod Slavonske avenije i kreće se put Ulice grada Vukovara, kojom se vozi sve do Heinzelove. Radničkom i Capraškom cestom ide se prema Velikogoričkoj ulici i preko Borovja cestom ispod Mosta mladosti dolazi u ulicu Prisavlje.

Povorka će potom preko Držićeve i Mosta mladosti u Sarajevsku ulicu pa u Vatikansku i Ulicu SR Njemačke, kojom će doći do jezera Bundek. Ulaz je predviđen kod kružnog toka, a na šljunčanom parkiralištu na istočnoj strani jezera moći će se parkirati bicikli.

Financije
Vrhunska edukacija
Kako primijeniti EXCEL® na konkretnim poslovnim zadacima?

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.