Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikome ništa

Cijev mijenjaju već dva mjeseca i još nisu završili posao

15.09.2014., Zagreb - Rupa na ulici ispred ulaza Ozaljske 86. Photo:Anto Magzan/PIXSELL
16.09.2014.
u 11:25

Radnici iskopali kanal dug 8, dubok 4 i širok metar i otišli

Više od dva mjeseca građani u Ozaljskoj preko drvenih dasaka prelaze iznad rupe duboke četiri, široke metar i duge osam metara.

Kanalizacijski kanal koji od zgrade ide preko nogostupa do tramvajskih tračnica radnici Vodoopskrbe i odvodnje iskopali su 1. srpnja kako bi vidjeli gdje je cijev začepljena, no posao do danas nisu završili.

Otvorena kanalizacija

– Kanalizacija nam se vraćala u stanove pa su nam rekli da je problem u starim cijevima u zgradi i da to moramo zamijeniti. Podignuli smo kredit i planirali izvesti radove no potom su nam rekli da ipak problem nije u zgradi već da je cijev pukla ispod ceste - kazao je Boško Crnobrnja, predstavnik stanara. Pojasnio je kako su radnici iskopali kanal i došli do 'čepa' i da od tada sve stoji.

–Kanalizacija nema gdje odlaziti pa se kanal napunio vodom i osjeća se užasan smrad - kazao je Crnobrnja. Napomenuo je i da su posebno razočarani jer su morali prikupljati potpise većine stanara, vodili dugu proceduru da podignu kredit i povećaju pričuvu, a kada se ustanovilo da nije do zgrade, sve je naglo stalo.

Nastavak za vikend

Iz Vodovoda su kazali da je radove na sanaciji kanalizacije započela tvrtka koju je angažirao upravitelj zgrade (GSKG), no da su stali kada se vidjelo da je za konačan spoj potrebno kopati ispod tramvajske pruge.

– Po primitku naloga za izvedbu, s obzirom na to da se mora kopati ispod pruge, predmet je upućen u Javnu nabavu za izbor izvođača te će se pristupiti radovima po njegovom odabiru – kazali su iz Vodovoda. Obećali su da će radovi započeti još ovaj vikend ako ne bude žalbi na provedeni postupak Javne nabave.

Komentara 3

QQ
qqq
16:30 16.09.2014.

Vidi se po iskopanoj zemlji koliko dugo je vani, već su i korovi izrasli :)

MA
majusko
12:42 16.09.2014.

Na culineckoj 100metara staze rade vec 2 mjeseca. Zivio Grad Zagreb i javni radovi.

FI
fileck
20:41 16.09.2014.

Da su japanci takvi radnici kao što su naši, Fukushima bi još danas punim tempom ispuštala nuklearni otpad. Ali japanci brže saniraju Fukushimu nego naši promjene brtvila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije