Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ukupno 1,5 mil. kuna

Cibona: U dva sata prikupili čak 650.000 kuna za osobe s autizmom

humanitarni koncert,dubrava,portal (1)
Foto: Slavko Midžor/VLM
1/11
27.02.2013.
u 22:16

Za okupljene građane, koji su donirali 50 kuna kupnjom ulaznice, zapjevali su brojni izvođači poput Nine Badrić, Luke Nižetića, Nene Belana, Nede Ukraden, sestara Husar i drugih

Političari, sportaši, glazbenici, brojni mladi i oni stariji građani nisu u srijedu propustili priliku sudjelovati u humanitarnoj akciji ''Mali dom za velike ljude“, koja se održala u KC Dražen Petrović. Cilj akcije, koju je organizirala udruga Kišni čovjek, bio je prikupiti 1,5 milijuna kuna za adaptaciju specijaliziranog prostora za osobe s autizmom, smještenog u Dubravi.

Za okupljene građane, koji su donirali 50 kuna kupnjom ulaznice, zapjevali su brojni izvođači poput Nine Badrić, Luke Nižetića, Nene Belana, Nede Ukraden, sestara Husar i drugih. Za ostale, koji su donirali putem telefona, u pozivnom centru Cibone javljale su se poznate osobe od Ive Josipivića, Jadranke Kosor, Milanke Opačić, Davora Bernardića, Rajka Ostojića, do Zorana Vakule, Dubravka Šimenca, Zlatka Horvata, Ivanke Boljkovac i mnogih drugih.

- Došli smo obiteljski podržati ovu akciju i dobro se zabaviti uz koncert. Ima mnogo djece i odraslih kojima je pomoć potrebna. Nadamo se da će ovaj naš mali doprinos nekoga usrećiti – ushićena je bila peteročlana obitelj Knezović.

U Hrvatskoj živi osam tisuća osoba s autizmom kojima je potreban dom gdje će dobiti podršku, sigurnost i kvalitetan život.

- Prijateljičina nećakinja je autistična, pa sam upoznata s time. Ona ima siguran dom, ali sam došla ovdje podržati sve one koji to nemaju – kazala je 32-godišnja Mateja Lučić.

U dva sata akcije ukupno je večerašnjim pozivima prikupljeno skoro 650 tisuća kuna.

>>Humanitarni koncert 'Mali dom za velike ljude'

 

Komentara 6

SE
sestrićna
22:42 27.02.2013.

dragi vođa i svita koja je sve nepopularnija pojavljuju se samo na partijskoj televiziji hrt--

LO
lokun
23:07 27.02.2013.

POgledajte ovaj naslov u DVA sata ČAK 650 tisuća kuna skupili. Ova akcija je propast, katastrofa. Zašto je tako pitate se. U dva sata SIROTINJA zvala a političari, javni djelatnici došli slikati se. Znate li koliko košta jedna sekunda na HRT-U u vremenu od 20-22 sata, koliko plaćaju sponzori. Plaćaju 200 eura JEDNU sekundu. Ova emisija je trajala dva sata odnosno 7200 sekundi, koliko je to kuna gospodo izračunajte. Žalosno je to sirotinja plaća a BOGATAŠI, ELITE preko televizije mole sirotinju ZOVI te ZOVI te. Skupili čak 650 tisuća kuna, ŠESTOPEDESET što to znači za jednu vladu što to znači za Vladu Republike Hrvatske, što?. Toliko su potrošili za jučerašnje putovanje u Split reklamirati nekakve svoje proizvode. UŽAS!!!!!!!!

LO
lokun
23:09 27.02.2013.

Ova akcija je ista kao i ona Škorina DAJ pet. E moj narode što vam rade koje plaćamo nizašto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije