Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zna što hoće

Četiri su Bandićeva prioriteta, ima li za njih dovoljno 'penez'?

Milan Bandić
Goran Jakuš/Pixsell
14.05.2015.
u 22:21

Gradonačelnik je najavio kako na sljedeću sjednicu Skupštine stiže i rasprava o Sveticama - dotad će imati prijedlog ugovora s HNS-om

Gradonačelnik Milan Bandić jasno je postavio prioritete – radit će se, bez obzira na manjak u proračunu prezentiran još početkom godine – puni profil Branimirove, odmah i Radničke ceste, zatim slijedi gradnja još dviju fontana u Ulici hrvatske bratske zajednice, a kao četvrti prioritet na gradonačelnikovoj listi upisana je Sljemenska žičara.

Od planova neće odustati, a bude li sve po njegovom, kako je rekao, radnike na žičari građani mogu očekivati do polovice iduće godine.

Kroz desetak dana tako će se donijeti konačna odluka o uspostavi donje stanice žičare.

– Stvari su zadane. Želimo doštukati stanicu do Dolja i odlučiti se hoće li ukrcaj ići na Dolju ili ćemo stanicu raditi preko ceste. Struka će odlučiti koja je od tih dviju varijanti jeftinija i toj ćemo se prikloniti. Međustanica je predviđena na Brestovcu – kazao je gradonačelnik Milan Bandić gostujući jučer na Radio Sljemenu.

Najavio je i da će do sljedeće sjednice Gradske skupštine imati ugovor s HNS-om oko Svetica.

Komentara 46

DU
Deleted user
23:17 14.05.2015.

Samo naprijed, sad kada si završio Novu bolnicu, Stadion Maksimir, Dom Sportova, zatvorio Jakuševac, izgradio Spalionicu, prodao stanove u Jelkovcu, izgradio Jarunski most, Most Bundek, prošarao grad Podzemnom željeznicom, uredio Trg dr. Franje Tuđmana, izgradio Rukometni, Stolnoteniski i Gimnastički dom, uredio Velesajam, izgradio Plavi Vulkan, Paromlin, novu zgradu Opere i Filharmonije, uveo besplatne vrtiće, besplatni javni gradski prijevoz, pomagao sirotinji da izgrade svoja carstva na Cvjetnom, Dvorcu Kulmer, Tuškancu, Pantovčaku, urede restorane diljem Zagreba i ko zna kaj još...... Svi ti istinski vjerujemo samo ti "delaj" .......

RO
rodjo123
22:35 14.05.2015.

Povraća mi se.

TB
Toni broo
22:56 14.05.2015.

Joj Banderas nemoj niš delati, kada delaš dižeš tlak neradnicima iz SDP-a koji ruše sve negativne rekorde kada je gospodarstvo u pitanju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije