Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šarenilo na ulicama

Cest is d'Best: Uz tisuće umjetnika i performera, ulicama metropole prošetat će i Hermione Granger

Zagreb: Performansi uli?nih plesa?a posljednji dan održavanja Cest is d'Best
Foto: Neva Žganec/PIXSELL
1/8
27.05.2024.
u 08:00

Svečano otvorenje na programu je u četvrtak od 20 sati na Zrinjevcu gdje će publiku svojim hitovima rasplesati popularni Stjepan Jimmy Stanić, a nakon kojega će zasvirati i Silver Lining

Hodači na štulama, živa skulptura Hermione Granger, na stotine performansa, večer salse te koncert Stjepana Jimmyja Stanića samo su dio programa koji vas u sklopu Cest is d'Besta od četvrtka očekuje na zagrebačkim ulicama.

U više od 500 sati, kako najavljuju organizatori, uživat će se tako na Zrinjevcu, Jelačić-placu, Bogovićevoj i Gajevoj te na Cvjetnom i Europskom trgu, a na repertoaru 28. izdanja manifestacije, koja traje do 2. lipnja, i brojne su kazališne predstave, izložbe i radionice, ali i utrka zagrebačkih čistača u trokolicama, klavir koji će lutati ulicama grada, atraktivni Magic Rico Show, oslikavanje lica... Kako je pak festival izgledao prethodnih godina, moći će se razgledati na izložbi na Zrinjevcu. 

VEZANI ČLANCI: 

Svečano otvorenje na programu je u četvrtak od 20 sati na Zrinjevcu gdje će publiku svojim hitovima rasplesati popularni Stjepan Jimmy Stanić, a nakon kojega će zasvirati i Silver Lining. 

Ovaj međunarodni festival, podsjetimo, još 1997. su pokrenuli glazbenici, te i sami ulični umjetnici, Zlatko Petrović - Pajo i Miran Hadži Veljković - Hadži i to kako bi oživjeli zagrebačke ulice i vratili im šarm i optimizam

Detaljni program možete pronaći na službenim stranicama festivala

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije