Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
generacija za sutra

'Čeka nas teška borba koju mogu iznijeti samo mladi ljudi'

maturanti
http://skupstina.zagreb.hr
12.04.2013.
u 15:31

Maturante zagrebačke Prve gimnazije zanimala je aktualna politička situacija u Zagrebu te predstojeći lokalni izbori

Predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Davor Bernardić primio je danas maturante zagrebačke Prve gimnazije u Staroj gradskoj vijećnici. Tamo ih je povela profesorica Zlata Paštar u sklopu nastave iz predmeta Politika i gospodarstvo te su se pobliže upoznali s radom Gradske skupštine te ustrojstvom, djelokrugom i radom jedinica lokalne samouprave.

Maturante je zanimala aktualna politička situacija u Zagrebu i predstojeći lokalni izbori. 

Jedno od pitanja upućenih predsjedniku Skupštine odnosilo se na perspektivu mladih ljudi u Hrvatskoj koji se žele aktivno baviti politikom.

Bernardić je maturantima poručio da su upravo oni generacija koja može unijeti promjene u društvu i politici i tako potaknuti mlade da svojim znanjem i pameti razvijaju Zagreb i Hrvatsku.

- Predstoji nam teška borba za bolju budućnost, a tu borbu mogu iznijeti samo mladi ljudi, kojima treba poticaj, partnerstvo i koje treba zadržati, rekao je Davor Bernardić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije