Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mini verzija

Čarobni Advent: Ovdje ima klizališta na Tomislavcu, sljemenske žičare i Snježnu kraljicu

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/4
25.11.2021.
u 13:00

Izlošci Muzeja vlakića su ove godine izrađeni u skladu s vremenom u kojemu živimo pa će se tako moći vidjeti i minitegljači koji prevoze cjepivo.

Klizališta na Tomislavcu ove godine neće biti, ali kako je ono izgledalo prijašnjih sezona, moći će se vidjeti na maketi centra grada u Muzeju vlakića Backo Mini Express, gdje u subotu počinje Adventska bajka na tračnicama. 

Blagdanska čarolija u Gundulićevoj 4 potrajat će sve do 7. siječnja, a u tom će se razdoblju muzejom voziti najviše kompozicija vlakova dosad, njih čak 150 na 1500 tračnica u 350 četvornih metara izlagačkog prostora. Postavljen je i lift koji vozi vlakove s jedne etaže makete na drugu, čime su povezane dvije razine muzeja. Bit će ondje i sljemenska žičara, snijeg i božićne dekoracije, a održat će se i slavna utrka Snježna kraljica koju je vozila Janica Kostelić. Izlošci su ove godine izrađeni u skladu s vremenom u kojemu živimo pa će se tako moći vidjeti i minitegljači koji prevoze cjepivo.

Komentara 1

IG
igorl
09:37 26.11.2021.

A zicara koja ne radi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije