Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veselje u Brezovici

Caritasovoj kući na dar dvije sušilice za rublje

Caritasovoj kući na dar dvije sušilice za rublje
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
06.03.2020.
u 14:00

Sušilice je poklonila udruga Humanity First

Industrijske sušilice za rublje, komada dva, u vrijednosti nešto manjoj od 40.000 kuna. Dar je to koji je jučer usrećio štićenike Kuće za zbrinjavanje djece i odraslih osoba s tjelesnim i mentalnim oštećenjem “Bl. Alojzije Stepinac” Caritasa Zagrebačke nadbiskupije u Brezovici, a dobili su ga od humanitarne udruge Humanity First Hrvatska. Za ovu gestu ravnateljica Caritasa Zagrebačke nadbiskupije s. Jelena Lončar članovima udruge dodijelila je zahvalnice.

– Ovo nam neizmjerno mnogo znači jer trenutačno imamo 100 korisnika, što znači da peremo i sušimo rublje neprestano. Članovi udruge primijetili su kako usred zime sušimo odjeću na štriku i ponudili da nam nabave sušilicu da nam olakšaju posao. Zato smo im jako zahvalni – kaže Suzana Horvat Kutle, voditeljica Kuće u Brezovici.

Nije ovo prvi put, dodaje, da im udruga Humanity First pomaže s donacijama pa su tako proteklih godina od njih dobili kombi kojim danas svoje korisnike prevoze u školu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije