Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traže drugo ime

Buzinski krči više nisu ulica, Supernova bez adrese

20.05.2014., Zagreb -  Gradonacelnik Milan Bandic otvorio je za promet krizanje rekonstruirane Avenije SR Njemacke, novosagradjene Ulice 1 i Velikogoricke ulice kod trgovackog centra Supernova.   Photo: Davor Puklavec/PIXSELL
18.06.2014.
u 11:00

Ulica Buzinski krči, u kojoj je postojala tek jedna jedina građevina - trgovački centar Supernova - više ne postoji. Ime joj je ukinuo skupštinski Odbor za imenovanje naselja, ulica i trgova na redovnoj sjednici.

Učinili su to na prijedlog Gradskog ureda za katastar i geodetske poslove.

–Ulica je po svojim mjerilima zbog novoizgradnje nestala i nije bilo razloga da ime zadržimo - rekao je predsjednik Odbora Zoran Piličić, te dodao da trgovački centar trenutačno nema adrese. Naime, nije u nadležnosti Ureda za katastar da predloži ime za nove ulice, pa Supernova do sljedeće sjednice neće imati adresu.

Ime Buzinski krči vratili su u fond imena ulica, u kojem ih je 300, pa će se ime razmatrati za prvu novu ulicu u Buzinu. (pb)

Komentara 3

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
19:12 18.06.2014.

Pogledajte na fotografiji što piše na prometnim znakovima na konzoli semafora (BUZINSKI KRČI). Fenomenalno. Nije prošlo ni mjesec dana od otvorenja Supernove. Pa što se ti genijalci onda nisu sjetili da to više nije ulica.

Avatar rajetin
rajetin
23:43 19.06.2014.

Što fali imenu "Buzinski krči"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije