Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pastrve za ratnike

Branitelji ribolovci iz Granešine organizirali natjecanje: U najmanje vremena uhvatili 10 pastrva

Foto: Milan Ivkošić
1/3
18.04.2022.
u 11:27

Natjecalo se 96 članova Udruženja, a lovila se prvorazredna pastrva prenesena iz najboljih pastrvskih voda u Lijepoj našoj.

Preko puta Grada mladih u Dubravi, u kojoj je, kako neki kažu, "Zagreb najljepši",  prekrasno je jezero s otočićem u sredini i s bistrim potokom koji ga neprekidno puni i osvježava. Okruženo je lijepom stazom, njegovanim travnjakom i stablima. Na Veliki petak jezero je bilo okruženo ribičima na natjecanju što ga je organizirao "vlasnik" jezera UŠRIDRHR, udruga malo dugačke kratice i naziva - Udruženje športskih ribolovaca invalida Domovinskog rata Republike Hrvatske.

Foto: Milan Ivkošić

Natjecalo se 96 članova Udruženja, a lovila se prvorazredna pastrva prenesena iz najboljih pastrvskih voda u Lijepoj našoj. Pobijedili su Ivan Švagel, Antun Derniković i Ivan Dropučić, koji su u najmanje vremena ulovili deset pastrva. Poslije dvosatanog ribolova na terasi UŠRIDRRH-a bio je ručak, a jeo se famozni fišpaprikaš. I doista se može reći - slavni ratnici zaslužuju takvu zabavu koja se ponavlja nekoliko puta u godini, a zacijelo i cijeli taj ambijent je zaslužan što je Zagreb "najljepši u Dubravi". 

Komentara 2

Avatar grbadeva
grbadeva
14:21 18.04.2022.

Dečki dobro delaju

TI
Tigarrr
13:55 18.04.2022.

Čestitam svima osobito duhovnom pokretaču cijelog projekta, skromnom Ćusti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije