Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utrka na trokolicama

Božidar Šimunčić najbrži čistač ulica

čistači ulica
Agencija Proglas
05.06.2010.
u 09:03

Osim što je osvojio titulu najbržeg čistača zagrebačkih ulica, Božidar Šimunčić je posao i stric pa je njegova sreća time veća, izjavio je nakon utke ovogodišnji pobjednik.

U ovogodišnjoj utrci čistača u trokolicama na zagrebačkim ulicama najbrži je bio Božidar Šimunčić, koji inače pokriva gradsku četvrt Trnje pa stanovnici te zagrebačke četvrti mogu biti sigurni da će njihove ulice biti na vrijeme čiste.

„Odlična je organizacija i utrka je bila vrlo napeta do samog kraja. Skoro smo se i prevrnuli na sredini staze, ali sam uspio zadržati ravnotežu i prvi proći kroz cilj. Super je bio osjećaj sudjelovati i publika je bila odlična! Sinoć sam postao i stric pa je nakon cjelonoćnog ruženja prvo mjesto iznenenađenje za mene“- izjavio je pobjednik  Božidar Šimuničić, ujedno najbrži čistač gradskih ulica za ovu godinu.

Komentara 1

Avatar mmelcic
mmelcic
06:05 07.06.2010.

Čestitam!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije