Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
crveni križ zagreb

Božićno darivanje Zagrepčana koji su u hostelu Arena

Foto: Crveni križ Zagreb
1/5
23.12.2021.
u 15:34

U suradnji s trgovačkim centrima, za svih 192 korisnika hostela osigurani su bonovi u apoenima od 400 kuna te, dodatno, za djecu do 18 godina starosti bonovi od 200 kuna.

Crveni križ Grada Zagreba u suradnji s Hrvatskim Crvenim križem donio je simbolične poklone kako bi ljudima koji su svoje domove izgubili u razornom potresu koji je prošle godine pogodio grad malo, koliko je to moguće, uljepšali predblagdansko vrijeme i blagdane - rekao je ravnatelj gradskog društva Crvenog križa Zagreb, Petar penava, u Hostelu Arena gdje su danas korisnicima hostela podijeljeni bonovi u vrijednosti od preko 80 tisuća kuna.

U suradnji s trgovačkim centrima, za svih 192 korisnika hostela osigurani su bonovi u apoenima od 400 kuna te, dodatno, za djecu do 18 godina starosti bonovi od 200 kuna. Božićnom darivanju naših sugrađana nazočile su i izaslanice gradonačelnika Grada Zagreba Tomislava Tomaševića - pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Romana Galić i voditeljica Službe za upravljanje ljudskim resursima u Upravi Zagrebačkog holdinga Željka Šurbek Deduš.

„Nadamo se kako će ova simbolična donacija uspjeti bar malo uljepšati nadolazeće blagdane našim sugrađanima, a svima njima želimo da se u narednoj godini vrate u svoje domove i da u njima dočekaju sljedeći Božić“, poručio je ravnatelj Penava.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije