Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zastoji i gužve u zagrebu

Blokada prometa zbog dolaska Kineza. Policija objavila alternativne smjerove

Regulacija prometa zbog dolaska predsjednika Li Keqiangra
Foto: PIXSELL/PUZ
1/6
09.04.2019.
u 09:09

Policija je pozvala građane na strpljenje i suradnju, a objavljene su i karte na kojima su obilježeni preporučeni smjerovi kretanja

PUZ je izvijestio kako će tijekom utorka 9. travnja i srijede 10. travnja 2019. godine zbog službenog posjeta predsjednika Državnog vijeća NR Kine Li Keqiang, promet u Zagrebu biti posebno reguliran, zbog čega se očekuju zastoji i manje gužve.

Policija je pozvala građane na strpljenje i suradnju a objavljene su i karte na kojima su obilježeni preporučeni smjerovi kretanja. Karte se odnose na lokacije Zračna luka Franjo Tuđman – Buzin, Novi Zagreb, Trnje, Donji grad, Tuškanac – Cmrok, Pantovčak, Gornje Prekrižje.

"Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke zatvarat će promet u što je moguće kraćem roku potrebnom za obavljanje službenih zadaća. Tom prilikom mogući su kraći zastoji i prekidi prometa. Stoga još jednom pozivamo građane na strpljenje i suradnju, tijekom utorka i srijede uz poštovanje privremene regulacije prometa", poručuju iz PUZ-a. 

Kratkotrajni zastoji i zaustavljanje prometa utjecat će i na linije koje prometuju užim gradskim središtem, poručili su iz ZET -a.

VIDEO Snimka stravične nesreće u tunelu Sv. Ilije

Ključne riječi

Komentara 4

PS
psiho84
10:15 09.04.2019.

Osobe koje imaju infarkt i zene koje se spremaju roditi ce rado pricekati dok nam dragi kinezi prodju sa svojom sticenom kolonom. Treba svako malo pokazati gradanima da su nebitni za razliku od politicara koji su izuzetno bitne osobe.

Avatar maxist
maxist
21:38 09.04.2019.

grafički urednik je fulal struku....trebal bi se baviti molekulama (ne vakulama) .....za ovo očitati ni mikroskop nije od koristi...........Osnovni pravci sjever-jug i zapad-istok imaju alternativu u zagorju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije