Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kako se to moglo dogoditi

Bizaran slučaj iz Novog Zagreba: Držao kozmetiku na upaljenoj perilici, a onda je izbio požar

Perilica rublja
Getty Images
01.10.2023.
u 18:17

Požar su ugasili vatrogasci, dok ozlijeđenih osoba nije bilo. Materijalna šteta nije utvrđena.

Nerijetko se dogodi da na perilici rublja držimo milijun različitih predmeta, od kozmetike, sušila za kosu, ručnika... I o tome zapravo puno i ne razmišljamo jer ne čini se da bi to trebalo izazvati bilo kakav problem. 

Ali slučaj iz Novog Zagreba pokazuje kako ipak treba biti oprezan s time što će završiti na perilici. Naime, jučer ujutro je u kupaonici kuće u Prigradskoj izbio požar. 

>>VEZANI ČLANCI: 

Došlo je do eksplozije bočica za osobnu higijenu u kući 64-godišnjaka, a koje su se nalazile na perilici rublja tijekom rada. Požar su ugasili vatrogasci, dok ozlijeđenih osoba nije bilo. Materijalna šteta nije utvrđena.

>>VIDEO: Milanović: "Bilo je tako hladno da smo ujutro popili rakiju, što ne preporučam nikome prije ručka"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije