Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Provala u Zagrebu

Bivši zaposlenik kafića dao mu ključ: Iz sefa odnio 80.000 kuna

provala
Zeljko Lukunic/PIXSELL/Ilustracija
25.01.2019.
u 13:25

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava i posebno izvješće dostavljeni su nadležnom državnom odvjetništvu

Zbog provale u skladište kafića u Varšavskoj ulici, koju mu je omogućio 45-godišnji bivši zaposlenik davši mu ključ, policija je u petak uz pomagača kazneno prijavila i 51-godišnjaka.

Prijavljeni je 17. prosinca oko 3 sata provalio u skladište ugostiteljskog objekta nakon što mu je, prema prethodnom dogovoru, 45-godišnji bivši zaposlenik kafića dao ključ ulaznih vrata.

Uz pomoć tog ključa 51-godišnjak je ušao u kafić i zatim provalio u skladište i sef iz kojeg je odnio 80.000 kuna, koje je naknadno podijelio s pomagačem.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava i posebno izvješće dostavljeni su nadležnom državnom odvjetništvu.

Pogledajte video: Zašto gore automobili u Zagrebu

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
14:03 25.01.2019.

Ovi ce biti ubrzo osudjeni. Da su ukrali milijune setali bi slobodno, proces bi trajao godinama ili do usrane smrti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije