Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bio je i na burzi

Bivši šef Holdinga direktor u Narodnim novinama

Dejan Fičko
Anto Magzan/Pixsell
20.01.2016.
u 10:00

Dejan Fičko posao je dobio na natječaju koji je trajao tijekom blagdana. Svoj izbor nije htio komentirati jer kaže da nije javna osoba

Novi direktor trgovačke djelatnosti u Narodnim novinama bivši je šef Zagrebačkog holdinga Dejan Fičko. Šef s najkraćim stažem u zagrebačkoj megatvrtki, u kojoj je trajao samo tri mjeseca, ovo je radno mjesto, nakon višemjesečnog boravka na burzi, dobio prijavivši se na raspisani natječaj. S jednim sitnim detaljem.

Prijave na natječaj za radno mjesto u Narodnim novinama mogle su se slati tek nekoliko dana, i to u vrijeme božićnih blagdana, od 22. do 29. prosinca, a prije pet dana na službenim stranicama te državne tvrtke objavljeno je da je Fičko, koji ima završen poslijediplomski studij na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, te radno iskustvo u Merkuru, Pevecu i Holdingu, zadovoljio tražene uvjete i dobio posao.

Na neodređeno vrijeme, uz probni rok od šest mjeseci. Dejan Fičko jučer nije želio komentirati svoju novu radnu poziciju, kao ni razdoblje u kojem je raspisan natječaj.
– Nisam javna osoba i ne želim davati nikakvu izjavu niti išta komentirati – bilo je sve što je poručio Fičko.

Podsjetimo, on je na čelno mjesto Zagrebačkog holdinga izabran na javnom natječaju, dok je Grad vodila Sandra Švaljek, nekadašnja zamjenica gradonačelnika Milana Bandića, a za njegov je odabir, među 300 prijava za predsjednika uprave Holdinga, bila angažirana headhunting agencija Pedersen & Pedersen. Njegovo imenovanje Bandiću se nikako nije svidjelo pa ga se on, po povratku iz pritvora, odlučio riješiti.

– Ako je tako sposoban i veliki menadžer, lako će pronaći posao bilo gdje, u bilo kojem poduzeću – govorio je Bandić naglašavajući kako on nikome, pa ni Fičku i garnituri koja je s njim bila izabrana voditi Holding prije sadašnje šefice Ane Stojić Deban, nije dao otkaz.

Komentara 9

DU
Deleted user
13:53 20.01.2016.

Sposoban neki tip! A natjecaj raspisan u vrijeme Bozica! I sve po zakonu.

LI
liskovaca
11:14 20.01.2016.

ovakvi su uvijek nekakvi direktori! Fuj!

ST
StjepanDržislav
12:41 20.01.2016.

SveDrPi brine o svojima:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije