Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
instagram

Biramo najbolju gradsku fotografiju među njih 1400

Instagram Zagreb
Foto: Instagram
1/5
13.02.2015.
u 10:21

U sutrašnjem izdanju objavljujemo tjednog pobjednika

Gornji grad, Trg bana Jelačića, park u Maksimiru ili Glavni kolodvor. Baš to najčešća su inspiracija i motivi fotografija označenih s #vecernji na Instagramu.

Ukupno je 1400 fotografija pristiglo otkako je na toj društvenoj mreži prije deset dana otvoren profil Vecernji_Zagreb, a broj pratitelja je narastao na više od 255.

A tko je najbolje uhvatio šarm i posebnost glavnog grada Hrvatske, odlučuje Večernjakov urednik fotografije Boris Ščitar, a pobjedničku fotografiju ovog tjedna objavljujemo u sutrašnjem tiskanom izdanju Večernjeg lista u rubrici Zagreb i na našoj internetskoj stranici www.vecernji.hr.

Sve čitatelje Večernjeg lista pozivamo da i dalje označavaju svoje fotografije Zagreba s #vecernji na Instagramu jer pobjednika biramo svaki tjedan.

Komentara 1

OP
openheimer2
15:04 12.02.2015.

jesu genijalni ugaženi snjeg i tračnice trama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije