Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija

Bez vozačke dozvole u tri dana ostala 153 vozača

Policijska kontrola
Foto: Ilustracija/ Hrvoje Jelavic/PIXSELL
15.09.2015.
u 12:00

Neslavni rekorder kojeg je policija prošlog vikenda zaustavila dok je po Vrbovcu u nedjelju u 2.30 sati vozio sa 2,75 promila alkohola u krvi jedan je od ukupno 935 evidentiranih osoba koliko ih je policija provodeći redovite akcije "alkohol i droge" te "brzina" proteklog vikenda uhvatila u prometnom prekršaju.

Među ženama neslavna je rekorderka vozačica iz Sesveta (63) kojoj je izmjereno 1,80 promila alkohola u krvi. Policija ju je zaustavila u nedjelju u 1.20 sati u Zagrebačkoj ulici.

Za vikend-akcije policajci su oduzeli 153 vozačke dozvole, a 168 vozača uhvaćeno je s nedopuštenom količinom alkohola u krvi.

Komentara 1

VI
VisAVis2
15:56 15.09.2015.

čime se milicija bavi, svih ih treba protjerati na granicu pa neka s bave balijama, a pošteni svit koji loče za svoj račun, neka oni šta žive na plećima poreskih obveznika, ostave na miru! milicija bi!a, milicija ostala, žalost bila, žalost ostala! triba im skinut šahovnicu sa kapa, jer je to sramota, a ne hrvatske represivne i sigurnosne snage! od čega nas oni brane, od nas samih, a mi ih branimo... triba u konačnici ukinut ono smeće o zakona o prometu, neka vozi tko kako oće, jetr ne vozi zakon, vozi čovik, pa uopće nije važno što u šonetama piše, svaki vozi kako more i šta more, tko to vozi po propisu, vozi kako cesta i stanje dopuštaju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije