Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Godišnji odmor

Beus u Češku, Barišić u Senj, a Škare-Ožbolt u "raj na zemlji"

Vesna Škare Ožbolt
12.07.2010.
u 14:42

Goranu Beusu Richemberghu od jadranske su obale primamljivija studijska putovanja po Europi.

Kako će ljetni godišnji odmor provesti gorički gradski vijećnici, gradonačelnik i njegovi zamjenici? Radno – odgovaraju uobičajenim političkim žargonom, no od nekih smo ipak uspjeli doznati planove na kojima im se može pozavidjeti.

“Prižba je raj”

Vesna Škare-Ožbolt tri i pol tjedna provest će s mužem i dvoje djece u “raju na zemlji”, kako naziva Prižbu na Korčuli gdje ima vikendicu.
– Čovjek ne može tražiti više od toga, kuća je odmah uz more, a pogled puca prema Lastovu. S prijateljima ću ići i na jednodnevne izlete na obližnje otoke – ne skriva svoju radost Vesna Škare-Ožbolt.

Ante Šimunović ljetovat će od 2. do 15. kolovoza u Splitu.
– U Splitu supruga ima stan pa tamo idemo svakog ljeta. Otići ćemo malo i na izlet do Hvara – otkriva Šimunović.

Od Senja do Makarske

Goran Beus Richembergh odlučio se provesti ljeto putujući po Slovačkoj i Češkoj. Riječ je, kaže, o studijskim putovanjima na kojima razvija neke oblike suradnje s prijateljima. Klasični odmor prakticirat će tek priključujući se povremeno svojoj obitelji koja će ljetovati u Makarskoj. Zvonko Kunić desetak dana uživat će u Vodicama sa ženom i kćeri, a Vesna Fabijančić Križanić još nije sigurna kako će provesti ljetne praznike.

– Roditelji moje snahe imaju apartman u Rogoznici, pa se nadam da ću uspjeti odvojiti petnaestak dana da odem tamo – kaže Vesna. Gradonačelnik Dražen Barišić ističe da je posao na prvom mjestu.

– Svima nama potrebno je nekoliko dana odmora, pa tako i meni, ali posao zbog toga ne smije trpjeti. Stoga ću provesti nekoliko dana, i to vikendom, s obitelji u obiteljskoj vikendici u Senju – kaže Barišić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije