Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Do kraja kolovoza

Besplatno razgledavanje Zagreba uz pratnju vodiča počinje u subotu

turisti
Davor Puklavec/PIXSELL
30.05.2012.
u 15:40

Besplatno razgledavanje grada izazvalo je obilje pozitivnih reakcija, zbog čega se projekt nastavlja i ove godine sve do kraja kolovoza

Turistička zajednica grada Zagreba i ove je godine ponudila stanovnicima grada podno Sljemena i njegovim gostima besplatno razgledavanje grada, koje je lani polučilo velik broj pozitivnih reakcija. Besplatna razgledavanja počinju u subotu, a uključuju dvosatno edukativno razgledavanje središta u pratnji turističkog vodiča.

Zainteresirane građane u razgledavanje će voditi i maskota Licitarko, dok će svaki sudionik za uspomenu dobiti licitarsko srce.

Obilazak uključuje Trg bana J. Jelačića, katedralu, Dolac, Tkalčićevu, Radićevu i Gornji grad, gdje se nalaze likovi iz Zagrebačkog vremeplova. Razgled završava na manifestaciji Ljeto na Štrosu. Polasci su predviđeni subotom u 18 sati ispred Turističkog informativnog centra na Trgu bana J. Jelačića, a trajat će sve do kraja kolovoza.

Komentara 1

AG
Agramer198
16:50 31.05.2012.

Treba otići, zabavna tura, saznaš nove stvari...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije