Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Umijeće življenja

Besplatni satovi relaksacije za sve građane

joga sandra djidara bianco
Tomislav Miletić/Pixsell
24.10.2012.
u 12:30

Satovi se održavaju svake srijede u 19.30 sati u Centru Umijeća življenja, Vranovina 28, te svake subote u 19 sati u Mofit centru, Selska 81

Udruga umijeće življenja poziva sve zainteresirane građane da se pridruže besplatnim satovima relaksacije koji se od sada održavaju na dvije lokacije u gradu.

Ideja ovih aktivnosti udruge je da se građanima Zagreba pruži mogućnost da besplatno vježbaju vježbe joge i jednostavnih tehnika disanja te na taj način podignu kvalitetu svog života. Zadnjih godinu dana više stotina zadovoljnih polaznika sudjelovalo je na besplatnim satovima. Program ovih mini seminara temelji se na korištenju daha kao izvora energije kojim možemo podići razinu energije u vlastitom organizmu!

Satovi se održavaju svake srijede u 19.30 sati u Centru Umijeća življenja, Vranovina 28, te svake subote u 19 sati u Mofit centru, Selska 81.

Udruga Umijeće življenja neprofitna je nevladina organizacija koja se bavi programima i edukacijom u svrhu promicanja i njegovanja ljudskih vrijednosti, poboljšanja kvalitete života, podizanja ekološke svijesti te unapređenja kreativne komunikacije pojedinca i društva. Udruga djeluje u suradnji i po programima međunarodne nevladine organizacije.

Komentara 1

LU
lutomirski
18:16 26.10.2012.

kako niste nista naucili u zivotu, nesto sto je besplatno, to nemoze valjati, nesto sto se malo placa to je jeftino i ne valja, nesto sto je skupo i jako skupo, to je pravo i tu ce biti puno posjetioca, jos kad dodate neku eksklusivnu pricu i i obecanje za zdravlje i uspjeh...to ce biti prava navala..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije