Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kino bibijada

Besplatni filmovi za najmlađe u kinu Europa

20.02.2011., Kino Europa, Varsavska 3, Zagreb - Festival hrvatskog animiranog filma. Ulaz u kino je bio besplatan i gradjani su mogli glasovati za najbolji film.  Photo: Goran Jakus/PIXSELL
Autor
Sandra Golemac
10.06.2014.
u 11:00

Filmski će program trajati sve do 31. kolovoza kada će djeca svake srijede i nedjelje moći pogledati jedan od deset naslova

Kino Europa od 15. lipnja postaje pravi ljetni dnevni boravak za najmlađe.

Kino Bibijada najnoviji je filmski program kina, namijenjen djeci i mladima, a trajat će sve do 31. kolovoza. Nastavak je to na popularan istoimeni program Zagreb Film Festivala. Prikazivat će se odabrani igrani i animirani filmovi, ali i domaće, europske i svjetske nezavisne kinematografije u cilju edukacije djece putem filmskih projekcija.

Održavat će se i filmske radionice. Ideja je Bibijade, ističu organizatori, iskoristiti film kao didaktičko sredstvo, te kroz filmsku zabavu uzbuditi umove malih gledatelja, kreativno ih potaknuti, ali i osnažiti im percepciju svijeta koji ih okružuje, proširiti im horizonte, potaknuti ih na istraživanje, razvoj i promišljanje o stvarima o kojima inače ne bi promišljali.

Svake srijede i nedjelje u 17 sati prikazat će se jedan od ukupno 10 pripremljenih naslova i to potpuno - besplatno. Djeca će, između ostaloga, uživati u filmovima "Koko i duhovi", "Zagonetni dječak", "Hrabri mališan", "Ledeni zmaj" i drugima. Prvi je na redu film "Pozdrav od Mikea" koji će se prikazati 15. lipnja u 17 sati u dvorani Müller.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije