Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stranka je sve jača

Bernardić: U SDP-u ima mjesta za S. Švaljek ako ispuni ova tri uvjeta

Davor Bernardić
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
21.01.2015.
u 18:52

– Prijevremeni izbori ovise isključivo o gradonačelniku Milanu Bandiću, a ne o Kosoru ili Švaljek – poručio je šef zagrebačkog SDP-a

Rješenje pitanja otpada, transparentno upravljanje gradskom imovinom, perspektiva za mlade – sve su to uvjeti koje mora ispuniti dogradonačelnica Sandra Švaljek kako bi se za nju pronašlo mjesta u zagrebačkom SDP-u.

Tako je to barem poručio šef zagrebačke organizacije Davor Bernardić komentirajući vrbuje li njegova stranka (SDP) zamjenicu gradonačelnika Milana Bandića.

– Ako ta suradnja bude dobra i na korist građana Zagreba, za nju sasvim sigurno ima mjesta u mojem timu – poručio je Bernardić.

Bez obzira na rezultate predsjedničkih izbora, Davor Bernardić poručio je da SDP u gradu Zagrebu ne slabi, dapače, kako je sam naglasio, zagrebački SDP postao je nakon izbora jači za nove članove.

– Nakon rezultata izbora u stranku se učlanilo 200 novih članova koji žele da Hrvatska ostane na pravom putu, što jasno govori o popularnosti naše stranke u Zagrebu – poručio je Davor Bernardić. I dok predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Darinko Kosor poručuje da izvanrednih izbora u gradu Zagrebu neće biti, Bernardić i nije tako siguran.

Naprotiv, bio je među prvima nakon pritvaranja Milana Bandića koji je naglasio kako Zagreb zaslužuje izbore.

– O prijevremenim izborima ne mogu odlučiti ni Kosor ni Sandra Švaljek. Prijevremeni izbori ovise isključivo o gradonačelniku Bandiću – zaključio je Bernardić.

>>SDP bacio sve snage na Zagreb: Vrbuju Sandru Švaljek

>>Bandićevi zastupnici na testu: hoće li u stranku?

Komentara 26

NE
nesanica
19:43 21.01.2015.

ja sam uspio u životu ulaskom u visoku politiku , izjavio je prije nekoliko godina i od onda ništa ne radi . Bravo majstore

DU
Deleted user
19:18 21.01.2015.

Jadno i bezobrazno od luzera posljednjih izbora koji još imaju obraza uvjetovat.

GO
google385
19:39 21.01.2015.

smjesan je pa ljudi bjeze iz stranke SDP TONE

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije