Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'HNS dobio džabe'

Bernardić o Sveticama: Kod prodaje fiće ugovor je razrađeniji i jasniji

Davor Bernardić
Patrik Macek/PIXSELL
16.12.2014.
u 16:56

- Taj ugovor HNS je dobio džabe i prije raspisivanja natječaja. Sada će ga građani morati skupo plaćati - poručio je Davor Bernardić.

Nešto više od 92 milijuna kuna bit će utrošeno u budući Hrvatski atletsko-nogometni centar na Sveticama.

Za planirane milijune koje će izdvojiti Hrvatski nogometni savez i Europska nogometna federacija, a koji su jedna od zasigurno najvećih planiranih investicija u Zagrebu, bio je potreban ugovor od tek 13 članaka, pa je milijunski posao doslovce sažet na stranicu i pol. Prijedlog ugovora o međusobnim pravima i obvezama sklopili su Damir Vrbanović, izvršni direktor Hrvatskog nogometnog saveza i dogradonačelnica Sandra Švaljek, a kako poručuju oporbenjaci "takav ugovor smiješan je".

"Kod prodaje fiće ugovor je razrađeniji i jasniji"

- Kod prodaje fiće ugovor je razrađeniji i jasniji. U ugovoru ne piše ništa o namjeni prostora na Sveticama, kao ni o uvjetima korištenja. Taj ugovor HNS je dobio džabe i prije raspisivanja natječaja. Sada će ga građani morati skupo plaćati - poručio je Davor Bernardić na izvanrednoj konferenciji za novinare koju je sazvao nakon što je na uvid zajedno s ostalim članovima Odbora za kontrolu na uvid dobio ugovor. Ugovorom nije predviđeno vrijeme ni rok u kojem bi se atletičarima osiguralo obećano.

- Ovakav ugovor ne garantira nikakvu zaštitu interesa građana Zagreba - poručio je Davor Bernardić.

>>Na Sveticama i tereni za rekreaciju građana na četiri tisuće kvadrata

>>Ovako će izgledati sportski centar na Sveticama, s kampom HNS-a

Komentara 4

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
20:20 16.12.2014.

Ma jel ovo onaj mali šta godišnje potroši jedno 80 tisuća sirotinjskih para samo za parking, bravo dečko, baš si ono......

Avatar cetiri
cetiri
18:10 16.12.2014.

Bravo pametni naši političari ,da bog da vam ribice umrle

LE
LeonardS
19:03 16.12.2014.

Pa moj mladi gospodine Bernadiću onda je i važeće rješenje koje je potpisao Tuđman i Šušak gdje se daju Svetice na korištenje Hrvatskom dragovoljcu ,što je s tim?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije