Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj godine

Beljak: Neka nam dogodine bude barem onako kao što je bilo ove

'14.12.2010.,Samobor U gradskoj vijecninci grada Samobora, gradonacelnik Kreso Beljak odrzao je konferenciju za novinare povodom proslave Nove godine. Hrvoje Frankovic, Kreso Beljak, Zeljko Stanec, Bo
'Zeljko Hladika/PIXSELL'
15.12.2010.
u 12:10

Iduća će godina biti važna za grad, istaknuo je Krešo Beljak na konferenciji za novinare

- Kad je riječ o proračunu Samobora za 2011. godinu, nastavit će trend njegova smanjivanja, ali ako godina bude barem jednaka ovoj, polovicom godine grad bi uz različite uštede mogao imati višak od milijun i pol do dva milijuna kuna – najavio je na konferenciji za novinare gradonačelnik Samobora Krešo Beljak. Grad će pokušati uštedjeti, istaknuo je, na svim nepotrebnim stvarima.

Beljak je podsjetio da Samobor u 2011. godini očekuju dvije velike promjene – preseljenje Autobusnog kolodvora i policijske postaje, nakon čega će se osloboditi stara gradska jezgra za turističku ponudu i obrtničke usluge.

Marijana Obad Slamar, v. d. direktorice Turističke zajednice grada Samobora, podsjetila je na samo središte grada, na glavni trg, gdje je trenutačno šator u kojemu se održava Božićni sajam, te je najavila program do kraja godine, kada će se u šatoru organizirati doček Nove godine. Besplatno kuhano vino i čaj osim na Novu godinu građani će moći popiti i na Badnjak.

Gradonačelnik Beljak na konferenciji je istaknuo kako je projekt Fantasyland iznimno važan za grad Samobor te da za njegovu realizaciju trenutačno nedostaje samo jedan potpis, no nada se da će i taj potpis uskoro dobiti.

– Sretan vam Božić i sve najbolje! Neka nam dogodine bude barem onako kao što je bilo 2010. – zaželio je na kraju gradonačelnik Krešo Beljak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije