Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
leteći reporter

Baš vam se nori? Uključite se od 12 sati u naš prijenos s Norijade

norijada
Goran Jakuš/Pixsell
15.05.2013.
u 14:10

Veliko okupljanje maturanata očekuje se u 11.30 sati na glavnom zagrebačkom trgu, a u podne kreću prema Bundeku.

I dok se neki građani primaju za glavu na sam spomen Norijade strahujući da ih netko ne zaspe brašnom, zna se tko je jedva dočekao petak i ovogodišnju norijadu!

Veliko okupljanje maturanata očekuje se u 11.30 sati na glavnom zagrebačkom trgu, a u podne kreću prema Bundeku. 

S maturantima će na njihov dan biti i naš Leteći reporter pa ćete u prijenosu uživo na našem portalu moći osjetiti atmosferu, prisjetiti se svoje norijade, a oni malo mlađi vidjet će što mogu očekivati posljednjeg dana svoga srednjoškolskog obrazovanja. 

Svoje fotke i videouratke šaljite nam na e-mail dojavi@vecernji.net

>>Oko 4000 maturanata zabavlja Nina Badrić, Ivana Banfić..

Najluđi dan maturanata, popularna norijada, održava se u petak na Bundeku. Okupljanje maturanata, njih oko 4000 i profesora počinje u 11.30 sati na Jelačićevu trgu. Povorka prema novozagrebačkom parku kreće u podne  smjerom Praška, Zrinjevac, Trg kralja Tomislava, Mihanovićeva, Miramarska. Nakon dolaska do Vukovarske ulice kreće se lijevo do Hrvatske bratske zajednice, a zatim preko Mosta slobode do Bundeka. Veselu povorku putem će pratiti glazba, ali i dežurne ekipe liječnika te prometnih policajaca, doznajemo od organizatora manifestacije, Gradskog ureda za obrazovanje.

U programu koji traje od 13 do 22 sata na glavnoj pozornici nastupat će DJ Em Bee, Iva Ajduković, Martina Vrbos, Ivana Banfić i Nina Badrić.

I ove godine maturantima je zabranjeno unošenje alkohola, staklene ambalaže i ostalih opasnih stvari. Maturanti će na Bundeku moći kupiti sendviče, vodu, sokove i pivo točeno u plastičnim čašama.

Na Bundeku će dežurati ekipe Hitne pomoći, vatrogasaca, spasilaca i redara.

>>U petak je Norijada - doznajemo kako će se regulirati promet

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije