Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika Gorica

Barišić: Pobjeda HDZ-a u Velikoj Gorici najavljuje pobjedu u državi

Dražen Barišić
Slavko Midžor/PIXSELL
18.02.2013.
u 18:41

– HDZ u ovom gradu ima duboke korijene, ostavio je neizbrisiv trag, HDZ u ovom gradu, i ovaj grad u HDZ-u, imaju svoju snagu – istaknuo je povjerenik goričkog HDZ-a Rudolf Vujević.

HDZ Velike Gorice jučer je obilježio 23. obljetnicu osnutka, a na svečanoj sjednici uglavnom se govorilo o predstojećim lokalnim izborima.

– HDZ u ovom gradu ima duboke korijene, ostavio je neizbrisiv trag, HDZ u ovom gradu, i ovaj grad u HDZ-u, imaju svoju snagu. Na kraju krajeva, Velika Gorica je uz Zadar najveći grad u Republici Hrvatskoj koji ima HDZ-ova gradonačelnika. Svaka obitelj ima problema, ali njezina je snaga u rješavanju istih. Gorički HDZ velika je obitelj, riješili smo probleme i krećemo s mnogo snage u predstojeće lokalne izbore – istaknuo je povjerenik goričkog HDZ-a Rudolf Vujević, inače i aktualni zamjenik župana Zagrebačke županije, priopćili su iz HDZ-a Velike Gorice.

Sadašnji gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić rekao je da stranka i dalje zaslužuje voditi grad. – Uz vašu podršku i vaš glas, spremni smo, odlučni i sposobni viziju pretvoriti u stvarnost. A pobjeda na lokalnim izborima koji slijede u Velikoj Gorici i Zagrebačkoj županiji bit će najava pobjede na idućim parlamentarnim izborima – istaknuo je Barišić.

Potpredsjednik stranke Dražen Bošnjaković priznao je da je HDZ u prošlosti imao pogrešaka, ali i da se s njima treba suočiti i krenuti dalje. – Kada na jednu stranu vage stavite loše stvari, a na drugu sve one dobre koje je HDZ napravio za državu i hrvatski narod, sigurno će prevagnuti pozitivna strana – kaže Bošnjaković. Uz svečanu sjednicu, jučer je čelništvo goričkog HDZ-a položilo vijenac i zapalilo svijeće kod biste prvog predsjednika Franje Tuđmana.

>>Za radno mjesto gradonačelnika – javni natječaj

Komentara 12

DU
Deleted user
18:57 18.02.2013.

Velika Gorica leglo doseljenika i gastarbajtera... Naravno da oni biraju -HDZ, mogu graditi bespravno a za imovinu ne plaćati porez.

Avatar ludi kekec
ludi kekec
20:41 18.02.2013.

Barišić: Pobjeda HDZ-a u Velikoj Gorici najavljuje pobjedu u državi čovjek mora biti stvarno poremećene pameti pa da izjavi ovako nešto...

GO
GoricAnka
22:41 18.02.2013.

SDP u Gorici je toliko loš da će ih HDZ bez problema pobijediti. Njihova kandidatkinja za gradonačelnicu Vesna Fabijančić proslavila se protivljenjem da nagradu Grada Velike Gorice dobije čistač ulica Alojz Milatović. Jer čistač ulice "nije dostojan" gradske nagrade.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije