Barbieri’s će nuditi ručak za 100 kn, otvara se Duck, spiza stiže u Witness
Komentari 14
pa zar je 100 kn malo za tjesteninu sa sirom???
Stotinjak je i 199. Pa 'kuver'. pa boca vode za 20-ak, ...
to je koncept uloziti 15 kuna i uzeti 150 kuna.
Čovjek svašta proguta a da ne prožvače
E tu ćeš za tu lovu, postić lijepe uspjehe- Kosmički marko
a to je kao umjetnost, napraviti skroman ručak za 100 kn??? pitajte umirovljenike koliko dana jedu za 100 kn!!!
Frani želim puno uspjeha i vjerujem da će to biti odličan restoran.
u zagrebu ce se nac krug koji ce to i platiti, ipak ima zagreb milion ljudi, neka im je dobar tek. Samo ovaj dizajn na slici je vise za oko nego za usta. Nemora biti krcat pijat ali to na slici je smijeh.
Duck je bio odlican prije proslog preuredjenja. Vege ovitak i pizze su bili ono zbog ceg se tim putem vracas doma. Cim su ga usminkali, povisili su cijene i smanjili kolicine i kvalitetu. Kakav ce tek sada biti...
Baribieri ima zvučno prezime, ali poznato je da svi ti "projekti" ne mogu konkurirati takijanskim trattorijama. Bruscheta s rajčicom iz Lidla i sa sardonima iz Bile. Mozzarela isto iz Lidla. Ne hvala! Tko je ikada jeo nekoj talijanskoj trattoriji zna o čemu pričam,
Srećom da u ZG ima puno poslovnih ljudi koji i ne znaju ukus prave mozzarele, pa će se čekati mjesto da bi se popjela drugo razredna spiza i čaša vina (1 dcl) prodavala po 60 kn , a u Italijii buteljku nabavim po 12 eura. Bolje pojesti komadić kuhane junetine nego te zaleđene kozice i mozzarelu iz Lidla.
Što znači spiza? nisam znao da je večernji regionalni list
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
jedva čekam izisti pijat pašte za sto kuna...