Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kroz lik i djelo

Gradonačelniku objasnili kako je zanimljivo učiti o književnicima i njihovom životu

OŠ Gornje Vrapče
Foto: Grad Zagreb
15.04.2016.
u 19:01

Učenici OŠ Gornje Vrapče sudjelovali u europskom projektu posvećenom povezivanju kroz književnost

Gradonačelnik Milan Bandić primio je u Gradskoj upravi učenike i voditelje iz OŠ Gornje Vrapče, sudionike dvogodišnjeg projekta ERASMUS PLUS – EUROPE  THROUGH THE LINES OF LITERATURE, u pratnji ravnateljice Ani Grbin Janović.

Sudionici Projekta - učenici Filip Lončarić, Klara Radić i Eva Barišić istaknuli su da je ovo zanimljiv i zabavan način upoznavanja s književnim djelima - učenja o životima i radu istaknutih književnika Hrvatske i drugih zemalja sudionika.

- Ujedno učimo i o njihovoj kulturi, tradiciji, običajima, te kroz druženje vježbamo engleski jezik. U Hrvatskoj smo se upoznali s djelima i životom književnice Ivane Brlić Mažuranić kroz posjet Zagrebu i Slavonskom Brodu u kojem je živjela i radila te njenom rodnom gradu Ogulinu, a gostima smo pokazali i ljepote i znamenitosti našeg glavnog grada, dodali su učenici.

Komentara 1

DE
demokršćanin
10:54 17.04.2016.

Postoji jedna reklama koja veli:u sve se miješa.Svaka sličnost je prisutna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije