Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
umjesto šefa

Bandićevu listu vodit će Jelena Pavičić Vukičević

Jelena Pavičić Vukičević Vidoje Bulum
Daniel Kasap/Pixsell
21.10.2014.
u 11:29

Dogovorena daljnja suradnja u Gradskoj skupštini i podrška dogradonačelnici Sandri Švaljek

Zastupnici u Gradskoj skupštini s liste Milana Bandića jučer poslijepodne održali su prvi sastanak nakon njegova privođenja.

– Dogovorili smo se da nema razloga da se mijenja naš način rada i bit ćemo skupa na ovoj, ali i na iduće dvije sjednice Gradske skupštine, na kojima će se raspravljati o donošenju gradskog proračuna za iduću godinu – kazao je zastupnik Ratko Maričić.

Na sastanku je od 17 zastupnika s gradonačelnikove liste nedostajala samo Ana Stavljenić Rukavina, koja se ispričala jer nije mogla doći.

– Dogovoreno je da dogradonačelnica Sandra Švaljek ima našu punu podršku u radu, sve prijedloge ona će davati za sjednice Gradske skupštine, a ja se nadam da ćemo mi u dogovoru s našim koalicijskim partnerima i dalje donositi dobre odluke – dodao je Maričić.

O radu gradonačelnikove liste dalje će voditi brigu potpredsjednica Gradske skupštine i zastupnica Jelena Pavičić Vukičević, koja će se od sada morati dogovarati s dogradonačelnicom Sandrom Švaljek. Sandra Perković, olimpijska, svjetska i europska prvakinja u bacanju diska i zastupnica u Gradskoj skupštini s liste Milana Bandića, također je svojim statusom na Facebooku dala podršku gradonačelniku nakon uhićenja.

Cijeli slučaj pratite na specijalu Uhićen Milan Bandić

>>USKOK objavio za što se sve terete uhićeni, Bandića sumnjiče da je pet puta trgovao utjecajem

>>Treba li Milan Bandić podnijeti ostavku?

>>Darinko Kosor o prijevremenim izborima: Sve je moguće

>>Bernardić: Treba biti dostojanstven i suzdržati se od prejudiciranja krivnje

Komentara 3

GO
golub
20:59 21.10.2014.

Kak pa Bandić je na listi optuženih i nije mi jasno po kojem zakonu može biti na više lista.

Avatar Pekhtor
Pekhtor
21:00 21.10.2014.

Nece Bandica vise ni Jelena Rozga spasiti.

DU
Deleted user
18:52 22.10.2014.

Kao i Merzelova, tak i on, ostavka, Kak itko tko je u pritvoru i osumnjičen, može imati lica baviti se javnom službom i politikom. Institucije države kako je to Bandić uvijek posprdno ponavljao, neka rade svoj posao, a osumnjičene osobe treba prvo suspendirati, a potom im dati otkaz iz svih javnih službi. Tak bu stigel delati na vrtu dok drugi "taru krmelje"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije