Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u praškoj 2

Bandićeva stranka ide u zgradu u kojoj je i SDP Zagreb

Praška
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
06.05.2015.
u 10:00

Iz Praške 5 sele se preko puta u prostor od 300 m2, na koji imaju pravo kao stranka u Skupštini. Plaćat će ga 7 kuna po kvadratu

Stranka Bandić Milan - stranka rada i solidarnosti kroz idućih nekoliko tjedana preselit će se iz Praške 5 u prostor nasuprot - zgradu u kojoj je gradski SDP, koji je Bandić nekad vodio. Povjerenstvo za davanje u zakup poslovnog prostora odobrilo je da se prostorije u Praškoj 2 dodijele Bandićevoj stranci, koja na to ima pravo jer su joj članovi u Gradskoj skupštini, vijećima četvrti i mjesnih odbora.

Bandićeva stranka bit će na 3. katu gdje je i Rotary klub, a u istoj je zgradi i prostor Robnih terminala gdje je ured bivšeg predsjednika uprave Zagrebačkog holdinga Slobodana Ljubičića koji je, nakon pritvaranja u akciji Agram i ostavke, imenovan savjetnikom u Terminalima. Trenutačno je na bolovanju.

Dva kata niže sjedi vodstvo zagrebačkog SDP-a. Treći kat ima više od 300 metara četvornih, no koliko je dobila Bandić Milan - stranka rada i solidarnosti, nisu nam znali reći ni predsjednik povjerenstva Mirsad Srebreniković ni Nenad Predovan iz Bandićeve stranke.

Predovan kaže da još čekaju rješenje nakon čega će krenuti u preseljenje. Kvadrat prostora plaćat će 7 kuna. Neslužbeno doznajemo da je još udruga Klub Milan Bandić, preteča stranke, tražila taj prostor, no tada zamjenica gradonačelnika Sandra Švaljek to nije odobrila.

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
10:24 06.05.2015.

Pilića puno a gnijezdo samo jedno!

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
10:52 06.05.2015.

Bas lijepo sad buju skupa pili kavice a tu je i rotary klub u kojem su clanovi elite i lijevi i desni i kod rotary i lionsa vlada sloga nema tu svađe ah da i braca hrvatskog zmaja kak li vec

VE
vero
11:01 06.05.2015.

Bože kojeg li cirkusa, mogli bi svi u Maksimir.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije