Uoči Skupštine

Bandićev proračun za iduću godinu prolazi jer izbori ne odgovaraju ni SDP-u ni HDZ-u

08.12.2015., Zagreb - Gradonacelnik Milan Bandic u obilasku lokacija u Sesvetame koje cekaju obnovu.
Foto: Grgur Žučko/pixsell
21.12.2015.
u 16:11

Proračun Grada Zagreba za sljedeću godinu na drugo će čitanje sutra, na novoj sjednici Gradske skupštine

Transparentno realan i transparentno razvojan – tako gradonačelnik Milan Bandić opisuje proračun grada za sljedeću godinu koji će na drugo čitanje sutra, na novoj sjednici Gradske skupštine. Kaže, vjerojatnost da na svoju stranu pridobije većinu potrebnu za izglasavanje proračuna pedeset je posto.

– Ponudili smo realan, uravnotežen i socijalan proračun. Očekujemo da oni zastupnici koji u toj transparentnosti vide tu razvojnost, uravnoteženost i socijalnu kategoriju da ga amandmanom eventualno još poprave – kazao je gradonačelnik Milan Bandić. Ipak teško je očekivati da će proračun biti odbijen te biti izazvani prijevremeni izbori u svibnju 2016., umjesto u istom mjesecu redovnim putem 2017. godine jer podršku Bandiću najvjerojatnije će dati zastupnici HDZ-a.

Pokazali su to i na prvom čitanju proračuna, kada prvi put nisu imali zamjerki, a za trajanja aktualnog sata ni jedno pitanje za Bandića. Prijevremeni izbori ne odgovaraju nikome, naročito ne dvjema najvećim oporbenim strankama SDP-u i HDZ-u, koji bi na godinu dana jednostavno "utopili" kandidata ili na prijevremenim izborima istaknuli imena koja nikako ne bi mogla nadmašiti prolaznost gradonačelnika Bandića.*

>> Još nismo odlučili kome dajemo svoje glasove

Komentara 5

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
19:15 21.12.2015.

Nema!!!

AM
ameris
18:03 21.12.2015.

Ima li dovoljno građanske svijesti u Skupštini Zagreba pa da se odbaci proračun,izađe u svibnju na izbore,odbaci bandićevština iz grada Zagreba i krene u mukotrpnu u sanaciju enormnih zaostaka..materijalnih,duševnih i etičkih stvorenih u proteklih 15 godina !

Avatar Bekrija
Bekrija
22:09 21.12.2015.

Samo će mafijaši podržat ovog lika! Njegovo vrijeme je prošlo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije