Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
16.06.2015. u 12:00

Četvorka je imala samo jedan smrtni grijeh: to što ju je dovela Sandra Švaljek

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić napokon je jedno svoje obećanje ispunio u razumnom roku. Nakon izlaska iz Remetinca više je puta obećao da će najuriti rasipnike s menadžerskim ugovorima iz uprave njemu najdraže tvrtke – Zagrebačkog holdinga. Toliko drage da često misli da je zaista (i samo) njegova.

Takvi menadžerski ugovori (koji jamče otpremnine u slučaju političkog smjenjivanja, nap. a.) ne korespondiraju s vremenom, vikao je Bandić. Veliki zagrebački gazda najurio je šefa uprave Dejana Fička i članove uprave Denisa Nikolu Kulišića, Krešimira Kvaternika i Mariju Cvrlje. Objavio je sedam razloga, sedam smrtnih grijeha, zbog kojih ih je najurio iz Holdinga. No, nemojmo si lagati – Fičko i ostali imali su samo jedan smrtni grijeh. Zato što su u Holding došli u vrijeme kada je veliki gazda bio u pritvoru, a Zagrebom privremeno vladala Sandra Švaljek.

Da se razumijemo, možda su Fičko i smijenjena trojka fakat "trube", možda bi se pokazali jednako neuspješni kao i njihovi prethodnici na čelu Holdingu, ali to nikad nećemo saznati jer ih je veliki gazda najurio. Nakon što je iz ureda gradonačelnika izbacio Sandru Švaljek, bilo je jasno da će i svi njezini projekti, inicijative, kadrovska rješenja... doživjeti istu sudbinu. Jer tko zna Bandića, zna da vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada.

Cijena? Prava sitnica. Gotovo je sigurno da će Fičko i njegovi kolege na sudu dokazati da su politički smijenjeni, a Zagrepčani će tako ostati "kraći" za 2,7 milijuna kuna. Važno da je gazda sretan.

>>Zagrebački holding preuzima Ana Stojić Deban

>>Bandić najavio veliku čistku u Zagrebačkom holdingu

Komentara 18

IV
IvanXXIII.
13:18 16.06.2015.

Ima se, može se!

DU
Deleted user
19:58 16.06.2015.

Bandica utuziti i traziti da od svoje imovine plati sudske troskove i troskove odstete koje ce Zagreb pretrpjeti zbog njega. Nikakvo njegovo "delanje" ne smije biti paravan i izgovor da se to ne ucini.

KU
Kurciban
16:58 16.06.2015.

Bandićev hir nas već košta milijarde!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije