Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gostovanje na radiju

Bandić želi svog Rudija spojiti s Lolom Barbare Kolar

Milan Bandić i Rudi
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
Autor
Sandra Golemac
01.08.2014.
u 15:30

Gradonačelnik je u jutarnjem showu Barbare Kolar na Anteni Zagreb otkrio da je u Zagrebu trenutačno otvoreno čak 296 gradilišta

– Mi Purgeri smo sedmi i osmi mjesec u Zagrebu, a vi dojdeki ste obično na moru – objasnio je u svome stilu gradonačelnik Milan Bandić u jutarnjem showu Barbare Kolar na Anteni Zagreb zašto i ovoga ljeta ne ide na godišnji odmor.

Odgovarao je na brojna pitanja znatiželjnih slušatelja te otkrio da je u Zagrebu trenutačno otvoreno čak 296 gradilišta, od kojih su najveća na Slavonskoj i Ilici.

Kao najveće kapitalne projekte u ovom mandatu izdvojio je Centar za gospodarenje otpadom, proširenje Zračne luke, izgradnju Kongresnog centra, potom, žičaru prema Sljemenu, izgradnju Jarunskog mosta, denivelaciju Rotora na Jankomiru, spajanje Radničke na Domovinski most, ali i produljenje tramvajske pruge sve do zračne luke.

Osim politike, razgovarali su i o psima, pa je gradonačelnik obećao da će idući put povesti svoga psa Rudija na upoznavanje s Barbarinom Lolom.

Komentara 24

ME
meeri
17:43 01.08.2014.

Pokrenite napokon radove na žičari.

Avatar rajetin
rajetin
18:19 01.08.2014.

Rudi i Lola spojili Milana i Barbaru!

LE
leurdovac
18:04 01.08.2014.

Sparite i njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije