Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobro za građane

Bandić: Za mjesec dana pojeftinjuje parkiranje u cijelom gradu

Milan Bandić Dolac
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/3
08.02.2014.
u 14:44

Prva cijena koja će u Zagrebu ići dolje jest ona za parkiranje u svim zonama, najavio je gradonačelnik, govoreći i o svom zalaganju za spas Imunološkog zavoda, te angažmanu oko izrade kuharice koja će, veli on, biti za sve, "od socijaldemokratske klope, do ove za liberale"

-Ove godine neće biti dizanja cijena niti jedne komunalne usluge. Prva cijena koja će ići dolje za mjesec dana je cijena parkinga u svim zonama – najavio je danas gradonačelnik Milan Bandić, te se dotaknuo i teme Imunološkog zavoda.

Naglasio je kako je ponuda Grada Zagreba najbolja jer nudi očuvanje svih radnih mjesta, tradicije od 120 godina i nastavak proizvodnje sva četiri bitna proizvoda Zavoda, a iz budžeta Grada bi se za to izdvojilo 10 do 15 milijuna eura.
- Kakav bih ja bio gradonačelnik da ne mogu izdvojiti 10 milijuna eura za spas Imunološkog zavoda. Onda bi isti dan dao ostavku – dodao je.

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

Obišao je danas tržnicu Dolac s novinarom Reneom Bakalovićem i kuharom Tomislavom Špičekom, gdje su najavili najnoviju zajedničku kuharicu.
- Radimo na tome već godinu i pol dana. To će biti najbolja kuharica u Hrvatskoj, s jelima iz cijele Hrvatske i dijaspore. Bit će napisana jednostavnim jezikom da svaki čovjek razumije i prilagođena svakom uzrastu i svakom godišnjem dobu.

Bit će tu od socijaldemokratske klope, do ove za liberale. Za sve – poručio je Bandić, no na pitanje novinara hoće li biti desničarske klope, kazao je kako klopa nema veze s desničarima, jer želudac nema ideologije.

>>Zagrepčanima voda ipak neće poskupjeti! Evo i zašto

Komentara 19

Avatar ludi kekec
ludi kekec
15:00 08.02.2014.

bandić će sniziti cijene parkinga? a tko ih je postavio tako visoko? da nije možda taj isti bandić?

CH
chemica
15:37 08.02.2014.

Milane Bandiću, spasitelju naš! Tak se dela! Prvo poskupiš parkiranje za pedeset pa onda pojeftiniš za pet posto. I odmah ti raja plješće! Svaka čast. Pet iz manipulacije narodnim masama vrlo kratkog pamćenja.

HO
horton
16:39 08.02.2014.

Koja smijurija. Proširio je parkirnu zonu do Karlovca, zabranio parkiranje na raznim besplatnim mjestima gdje auti uopće nisu smetali i sad smanjuje iste one cijene koje podigne nakon svakih izbora. Ali bar po komentarima vidim da ljudi konačno shvaćaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije