Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
do daljnjeg

Bandić uveo besplatan parking oko zdravstvenih ustanova: 'Želim bar donekle olakšati našim sugrađanima'

Zagreb: Gradonačelnik Milan Bandić sastao se s predstavnicima udruženja ugostitelja
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/3
27.10.2020.
u 21:17

Na ovaj način mi u Gradu Zagrebu, odričući se dijela prihoda od prodaje parkirnih karata, izražavamo razumijevanje i podršku našim sugrađanima, te pozivamo i druge gradove da učine isto, poručio je

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je na svom Facebook profilu objavio da se uvodi besplatan parking oko svih zagrebačkih zdravstvenih ustanova te da će ta odluka biti na snazi "dok se situacija ne normalizira".

Njegu objavu prenosimo u cijelosti:

"Drage moje Zagrepčanke i Zagrepčani, želim Vas obavijestiti da sam donio odluku o uvođenju besplatnog parkiranja oko svih zdravstvenih ustanova u Gradu Zagrebu!

U trenucima kada je epidemija koronavirusa ušla u dramatičnu fazu i kada se opterećenost zdravstvenog sustava približava vrhuncu, ovom odlukom želim bar donekle olakšati našim sugrađanima koji imaju potrebu za odlaskom u zdravstvene ustanove.

Na ovaj način mi u Gradu Zagrebu, odričući se dijela prihoda od prodaje parkirnih karata, izražavamo razumijevanje i podršku našim sugrađanima, te pozivamo i druge gradove da učine isto.

Ova mjera bit će na snazi dok se epidemiološka situacija ne normalizira", poručio je Bandić na svom Facebook profilu. 

BESPLATAN PARKING UZ ZDRAVSTVENE USTANOVE! Drage moje Zagrepčanke i Zagrepčani, želim Vas obavijestiti da sam donio...

Objavljuje Milan Bandić Gradonačelnik ZagrebaUtorak, 27. listopada 2020.

Komentara 11

ŠN
šnajderica
23:09 27.10.2020.

na ovo treba protestirati ! ne može jedan lik samo tako smanjivati prihod grada Zagreba jer je njemu dovoljno ! kako će odrediti granice oko Ustanova , hm , samo Google zna . pauk vozi , pajdo račune meče a a lik ni mača ni Hrvatskog sudstva se ne boji

Avatar Uhljeb25
Uhljeb25
07:10 28.10.2020.

Milostivi gospodar naš dozvolio nam da parkiramo oko bolnica....Oooooo hvala mu, hvala mu.......Uhljebi grada zagreba mu to nikad neće zaboraviti.

Avatar Nomi
Nomi
01:32 28.10.2020.

Računajući na emocije gradjana, barem onih koji ne shvaćaju kako se ovim potezom želi okoristiti pred izbore, Bandić opet na istu foru mrkve i batine koristi parking. Prije sniženjem cijene pred izbore, a sad je još dodao gas pred sam kraj svoje političke moći i lažne čovječnosti - ukidajući parking pred zdravstvenim ustanovama. Ne budite ovce opet na proljeće, barem vi koji znate čitati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije